Меню сайта
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзья сайта
Главная » 2013 » Березень » 10 » "УРАГАН-2" (Івано-Франківськ) - "ЛЬВІВХОЛОД" (Львів) - 4:2 (3:0)
16:35
"УРАГАН-2" (Івано-Франківськ) - "ЛЬВІВХОЛОД" (Львів) - 4:2 (3:0)
У суботу, 9 березня, івано-франківський "Ураган-2" у домашньому матчі переграв лідера групи А першої ліги - львівський "Львівхолод". Варто зазначити, що зустріч видалася надзвичайно напруженною, та це не завадило дублю основного "Урагану" здобути непросту перемогу над суперником.

Матч розпочався доволі успішно для господарів майданчику. Вже на 2-й хвилині Юліан Горбатий влучним ударом у дальній кут воріт відкрив рахунок. Після чого гості одразу ж перейшли у наступ та створили ряд небезпечних моментів біля воріт "драконів". Однак "ураганівці" були вкрай сконцентровані, впевнено грали у захисті та не давали львівянам можливості зрівняти рахунок. Хоча гостям і вдавалося більше контролювати м'яч, але це не завадило Оресту Боргуну на 8-й хвилині подвоїти перевагу своєї команди - 2:0.

Головний тренер "Львіхолоду" одразу ж замінив воротаря, який час від часу покидав ворота та підключався до гри в якості польового гравця. Однак і така тактика не допомогла гостям відзначитися забитим м'ячем. Натомість, господарі з кожною хвилиною грали впевненіше і зуміли втретє вразити ворота суперника. На 14-й хвилині досвідчений гвардієць "Урагану" Роман Ярий, гарматним пострілом з лінії штрафної зробив рахунок 3:0. До перерви гості мали кілька нагод скоротити відставання, проте всі вони не принесли успіху.

У другому таймі гра пішла на зустрічних курсах. Команди по-черзі створювали небезпечні моменти біля воріт один одного. Львівяни були активніше, однак або м'яч розминався з воротами, або виручав голкіпер "драконів" Євген Змисля. Та все ж на 27-й хвилині Василь Денис скористався нерозбірливою ситуацією у штрафному суперника - 3:1. "Ураганівці" не змусили довго чекати на відповідь. На 32-й хвилині матчу Юліан Горбатий протягнув м'яч через увесь майданчик, обійшов декількох захисників та віддав пас Оресту Боргуну, який без проблем переграв голкіпера гостей.

4:1 - і після цього "Львівхолод" одразу ж випустив п'ятого польового гравця й почав доволі грубо пресингувати "ураганівців". За що й отримав декілька жовтих карток, штрафний у свої ворота та 5 фолів на табло. Та все ж тактика гри вп'ятьох дала свої плоди і наприкінці львів'яни зуміли вразити ворота франківців ще одного разу. З 8 секунд до кінця зустрічі Андрій Федюк поставив крапку у цій дуелі - 4:2 на користь "Урагану-2".

Дарина ТИЖБІРЯК, прес-служба НФК "Ураган".

Ураган -2: Змисля - Ярий, Боргун, Горбатий, Миколюк - Зварич, Скоров, Рудавець, Баланик.
Львівхолод: Жезло (Пунда) - Федюк, Грицина, Хавер, Цимбаляк - Денис, Лаба, Кольцун, Кудінов.
Голи: Горбатий (2), Боргун (8, 32), Ярий (14) - Денис (27), Федюк (40).
Просмотров: 544 | Добавил: fmfo | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: